דף הבית > מדריכי צמחים > אגלאונמה אדומה
אגלאונמה אדומה
אגלאונמה אדומה זה צמח בית קל מאוד לגידול. העלים המטריפים נצבעים באלגנטיות בגוונים אדומים. צמחים אלה יכולים אף לסבול תנאי תאורה נמוכה ותקופות יובש. אם אתם נוטים לשכוח להשקות את הצמחים שלכם, האגלאונמה הזאת היא הבחירה הנכונה!
איך לטפל באגלאונמה אדומה שלך?
תאוֹרה
אור טבעי בהיר הוא אופטימלי ויסייע לאגלונמה האדומה לייצר את העלים האדומים והוורודים היפים. כדאי להיזהר שלא למקם את האגלונמה האדומה בשמש ישירה מכיוון שבמקרים רבים העלים יישרפו. האגלונמה האדומה תסבול אזור עם תאורה נמוכה, אך במצב כזה ייתכן שהצבעים לא יהיו עמוקים ועשירים כל כך.
הַשְׁקָיָה
האגלונמה האדומה מעדיפה להישמר באדמה לחה באביב ובקיץ, אך וודאו שהאדמה אינה רטובה. מתינות היא המפתח! אל תאפשרו לקרקע התחתונה להישאר רטובה מכיוון שהדבר עלול לגרום לריקבון שורשים. בחורף, יש להשקות היטב, אך לאפשר לאדמה להתייבש בין השקיה להשקיה
טֶמפֶּרָטוּרָה
צמח זה מעדיף טמפרטורות סביב ה -16 עד -22 מעלות. הימנעו מטמפרטורות קרות ושינויים בצורה פתאומית.
לַחוֹת
צמח זה יכול לשרוד בסביבת לחות נמוכה, אך הוא ישגשג עם רמות לחות גבוהות יותר. רססו את העלים באופן קבוע כדי להעלות את הלחות, במיוחד בחודשי החורף היבשים יותר.
דִּשּׁוּן
לקבלת התוצאות הטובות ביותר, השתמש בדשן צמחי בית כללי פעם בחודש במהלך האביב והקיץ.
רַעֲלָנוּת
האגלונמה האדומה רעילה למדי לחיות מחמד ובני אדם. בדרך כלל, בליעה תגרום לגירוי בפה או בבטן ואף להקאות.
טיפ של אמא אדמה
בעיה שכיחה עם אגלאונמות היא כאשר קצות העלים מתייבשים ומשחימים. זה יכול להיגרם ממגוון נושאים כמו השקיית יתר, יותר מדי דשנים וכו ', אולם הסיבה השכיחה ביותר היא מי ברז המכילים מלחים, כלור ופלואוריד. אם אין לך מערכת סינון, השארת מי הברז במיכל פתוח למשך הלילה לפני השקיה יכולה לסייע בהסרת חלק מהכלור והפלואור.
אמא אדמה